Montaj pardoseli PVC

montaj pardoseli pvc

In domeniul acoperitorilor de pardoseli si pereti va putem oferi cu profesionalism furnizarea de solutii la cheie pentru birouri si spatii comerciale (mocheta, PVC., parchet ), camere curate pentru spitale si fabrici de medicamente, acoperitori de pardoseli de trafic intens comercial si industrial, pardoseli sportive modulare din polipropilena, tratari ale suprafetelor cu sapa autonivelanta, acoperitori de pereti din PVC.

Pentru spitale si fabrici de medicamente,unde cerintele de igiena sunt ridicate, acoperitori din fibra de sticla pentru pereti predispusi la umezeala.

Distributie produse pentru pardoseli

S.C. BOG DAN MONTAJ SRL este distribuitor pentru urmatoarele produse:
montaj pardoseli pvc

Acoperitori din PVC pentru pardoseala si pereti, pentru spatii de locuit, industriale si comerciale, de trafic intens si greu, spatii cu cerinte ridicate de igiena. Crystal, Diamond Durity, Megalit, Granit, Norma 43, Supreme, Altro Atlas 40, Altro Chroma, Altro Marine;

Tapet din fibra de sticla pentru spatii predispuse la umezeala, folosit ca si izolant, cu aspect modern si foarte durabil ( rezista la 5-6 revopsiri). Aquarelle, Forum, Wallgard;

Mochete si covoare textile. Zenith, City Line, Saphir, Cavali, Performance, Optima

Pardoseli sportive pentru sali si terenuri de sport, intr-o gama variata din PVC., cauciuc, polipropilena si iarba artificiala. Pot fi utilizate cu scop multiplu in scoli, hoteluri, cluburi etc., sau in scopuri speciale, profesionale, pentru competitii. Elite 60, Extreme Wood, Gymfit, Rocket, Start Wood, membrana PVC underlay sport Vaporex.

Pentru toate tipurile de materiale oferite asiguram montaje profesioniste cu o echipa de lucratori cu experienta.

Covorul PVC

Covorul PVC este un material pentru pardoseli sensibil la montare din acest motiv este recomandata sapa autonivelanta ca baza pentru montajul acestuia. Daca sapa existenta prezinta denivelari, acestea vor fi preluate de covorul PVC care este un material maleabil.
Pentru ca este o pardoseala care nu permite trecerea vaporilor de apa, sapa pe care este montat covorul PVC nu trebuie sa depaseasca un anumit grad al umiditatii deoarece sub material pot aparea bule, iar in timp pardoseala se va deteriora.

Pentru taierea covorului Pvc, aplicarea amorsei, adezivilor si imbinarea acestuia folosind cordonul de sudura este nevoie de echipament special folosit de profesionisti cu experienta, daca se doreste calitate si durabilitate.

Un alt aspect important este intretinerea pardoselii din acest motiv putem recomanda firme de profil care se ocupa cu intretinerea pardoselilor.